14.9.2012

Ei vaan jaksa enää

 Väsyttää koko ajan, siis ihan koko ajan. En tiedä mitä mun pitäs tehä. Sain kerrottua että ajattelen itsemurhaa.. No eihän se lääkäri sitten tietenkää haluu muutaku et meen huomenna päivystykseen ja viikonlopuks ainaki osastolle. Lääkkeiden annostukset muuttuu. Lääkärin kanssa puhuin vartin puhelimessa. No mikäs siinä sitten. En oo menossa huomenna päivystykseen, en oo menos osastolle. En nyt. Vituttaa kun lupasin etten tee mitään, tekee mieli tehä itelleni jotain. Lasketaanko syömättymyys siihen että teen itelleni jotain.. ei. Sen varaan lasken. Toki jotain syön, pakko. Sekavaa tekstiä, tajunnan virtaa. Katotaan mitä psyka tykkää maanantaina tästä mun päätöksestä.. Päivä kerrallaan, kohta on selvitty tästä päivästä. Enää liian monta päivää jäljellä.  En oo kellekään aikuiselle sanonu suoraan että en jaksa tehä niitä koulujuttuja ja en tuu jaksamaankaan. Kyllä ne sit tajuu, kohta kun tulee koeviikko ja en vaan osaa mitään. En mä vaan saa tehtyy niitä kaikkia läksyjä ja esseitä ja mitä lie ei jaksa eikä pysty keskittyy.

Nukkumaan, väsyttää. Nukun paljon ja silti liian vähän. Aamulla kahvia jotta pystyy edes jotain tekemään. Sitten kouluun nukkumaan. En jaksa enää. Sellanen tunne että tää elämä loppuu kohta. ei tässä vaan oo enää mitään järkeä. Neljän tunnin päikkärit illalla ja silti väsyttää jo.

En mä jaksa enää.
Toivottavasti jollain menee paremmin.
Maanantaina on aika sanoa heihei..

1 kommentti:

  1. Miksi et halua osastolle? Ota vastaan kaikki apu, jota sulle tarjotaan. Osasto ei ole yhtään niin paha paikka kuin voisi luulla. Terveisiä vaan suljetulta... Täällä on toinen, joka miettii haluaako elää vai kuolla. Voimia! Kyllä sä selviät voittajana!

    VastaaPoista